2009. június 29., hétfő

Végállomás: Trogír

Holnap indulunk nyaralni. Márk első nagy utazása lesz, amelynek végcélja Horvátország, Trogír, pontosabban Seget Vrjanica üdülővárosa. Még sosem jártam déli szomszédainknál. Számomra ez az ország olyan, mint Velence: egyik helyen sem jártam még, de oly sokat hallotam róluk, hogy sosem tartozott elsődleges úti céljaim közé, közhellyé vált számomra. Idén a kedvezményes nyaralási lehetőség miatt végülis eljutok a dalmát tengerpartra is, így kialakíthatom saját véleméynemet Horvátországról. Hajnalban indulunk, körülbelül tíz órás út vár majd ránk. Reménykedünk abban, hogy Márk jól fogja viselni a hosszú utat. Már kezdi a külföldi nyaralás izgalmas hangulata bizsergetni lelkemet. Útra fel!

4 megjegyzés:

szeee írta...

jó nyaralást! nem fogtok csalódni szerintem, a horvát tengerpart gyöngyörű!

ppayter írta...

Jó nyaralást :)
A Velencéhez hasonlítás más szinten sem túlzás: Trogir kicsit olyan, mint ha az előbbinek a makettje lenne. Nagyon szép kisváros, bár a turisták aránya is hasonló...

( http://picasaweb.google.com/lordpeti/Trogir#5229908152582007970 )

jeges-varga írta...

megjöttem, h alesz időm egy kis beszámolót is írok, de egyelőre ülepednek az élmények persze egy majdnem húsz oldalas napló a segítségemre lesz:)

szeee írta...

én nagyon várom, mert nemsokára mi is megyünk, igaz mi az Isztria környékére tervezzük.