2010. augusztus 14., szombat

befejezem, elköltözök

Igen, ez van. Az én hibám. Közkeletűen szólva, elkúrtam. Nem részletezem. A lényeg az, hogy a picasas képrendezőm megtelt, én meg addig variáltam, mígnem végül a blogba feltöltött képeket töröltem. Így meg már nem volt kedvem folytatni ezt a blogot. Legalább száz bejegyzésnél kellett volna a képeket újra töltenem. Erre nincs energiám. Úgy gondoltam, kezdek egy újat, egy másik blogrendezőn.
Néhány írást azért kezdetnek átviszek majd. Aki a továbbiakban is kíváncsi rám, itt megtalál:
http://jegevaga.blogger.hu/

3 megjegyzés:

Novics János írta...

Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány db képnél telik meg a Picasa, illetve hogy ezt hogyan jelzi a rendszer. Nekem is elég durva mennyiség van fent a blogomon. Én is ilyesmire készüljek?

piir írta...

A picasaweb jelzi, legeslegeslent.
Nálam a helyzet 82%-os, vagyis 838 Mb-ot használtam fel az 1024 Mb-ból. Szerencsére feltöltéskor elég kicsik lesznek a képek, így egy 1,2 Mbájtos képből 56 Kbájtos kép lesz. Ezért én már 2006. óta tudom tölteni a Picasat, évente néhányszor vannak több száz darabos csokrok is.

Ha betelik, akkor évi 5 kemény dollárért lehet upgrade-elni 20 Gbájttal, ami ilyen képméretcsökkentés mellett elég sokáig elegendő.

jeges-varga írta...

én nem csökkentettem, de a baj az volt, hogy én havonta töltöttem fel Márkról fotókat
és ugye nem azokat akartam kidobni az albumok közül, csak nem vettem komolyan a figyelmezettést, hogy a blogger képek kihajítása esetén eltünnek a képek. No mindegy tanulópénz ez is:)